fbpx
Sorgterapi • TPHuset.dk
1430
page,page-id-1430,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sorgterapi

Sorgterapi hjælper dig igennem sorgens faser og hjælper dig, så det bliver muligt for dig at komme til at leve og mærke glæde igen.

 

Når man er ramt af voldsom sorg, som f.eks når man har mistet en nær relation, kan det føles som om livet går i stå man ikke kan komme videre.

 

I sorgterapi hjælper jeg dig med at forstå sorgens processer og hjælper dig igennem, så du kan komme til at mærke, at livet har værdi.

 

 

Krise?

Nogle gange mister vi pludseligt og kan komme i krise. Det kan være ved trafikuheld eller ved drab eller selvmord. Det kan også være pludselig opstået sygdom hos en af vores nærmeste, som gør at vi kommer i krise. Terapi-Huset tilbyder krisebehandling til personer, der er kriseramte. Jeg tilbyder akuttider med kort varsel til dig, når det virkelig gælder.

 

Når andre kommer videre og du ikke gør…

Vi oplever ofte, at folk fortæller om, hvordan andre i deres omkreds kommer videre efter kort tid, og de kan have svært ved at forstå, at de tager længere tid om det. Jeg møder dig præcis der, hvor du er i din proces og hjælper dig videre til den næste fase.

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.
Skriv til mig
[contact-form-7 id=”1406″ html_class=”cf7_custom_style_3″]