fbpx
Gestaltterapi • TPHuset.dk
1434
page,page-id-1434,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gestaltterapi

Gestaltterapi hjælper dig med at få det bedre med dig selv og i dine relationer. Ved at løse dine indre konflikter, bliver det muligt at arbejde med de konflikter, der opstår for dig i andre relationer.

 

Når du går i gestaltterapi, mærker du problemerne gennem kroppen. Vores hjerne kan ofte forvirre os med logiske tanker eller struktur, så det kan være svært at mærke, hvor det er gået galt. Men kroppen ved det, og i gestaltterapi spørger vi nemlig kroppen. Vi skiller konflikterne ad og finder ud af, hvad de indeholder, og hvor de er opstået. På den måde kan du komme helt til bunds i problemet og finde dets oprindelse, og ofte kan konflikten løses helt, så den ikke kommer igen.

 

 

Gestaltterapi hjælper dig med at skille tingene ad.

Gestaltterapi hjælper dig med at få skilt tingene og følelserne ad. Det er en måde, som let hjælper dig med at gennemskue, hvor problemet hører til. Gestaltterapi hjælper med at gøre konflikterne indeni tydelige og præcise.

 

Vi har ofte nogle forsvar der kan gøre, at vi ikke selv kan gennemskue, hvad problemet er, og der kan gestaltterapien hjælpe. Når der er en konflikt indeni, kan vi gestalte det ud og få skilt det ad, så hver del får sin plads. På den måde kan vi undersøgt, hvad hver enkelt del indeholder.

 

Gestaltterapi er godt, at bruge i næsten alle situationer med indre konflikter.

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.
Skriv til mig
[contact-form-7 id=”1406″ html_class=”cf7_custom_style_3″]