fbpx
Depression • TPHuset.dk
1428
page,page-id-1428,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Depression

Når du er deprimeret, føles alting tungt og uoverskueligt. Det kan være svært at få dagligdagen til at fungerer eller bare komme ud af sengen. For slet ikke at tale om livet med børn, som kan virke helt uoverskueligt.

 

 

Diagnosen

Det er vigtigt at få undersøgt mere præcist, om du er deprimeret, men det kan være svært selv at skelne mellem det at være ked af det og det at have en depression. Det har du brug for hjælp til, og det kan jeg hjælpe dig med.

 

Behandlingen

Når du har fået undersøgt, om du har en depression, skal den rette behandling tilrettelægges. Det er vigtigt at lave en behandling, der passer præcis til dig og dit liv. Hvis behandlingen ikke passer til dig, kan det tage længere tid at komme på højkant igen.

 

At få gang i livet igen

Når jeg har tilrettelagt en behandling, skal der laves en plan, så du kan få lavet nogle rutiner i dit liv igen. Det handler typisk om at komme op om morgenen og komme lidt ud og få kontakt med andre. Vi laver en plan, der passer til dig og dit tempo.

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.
Skriv til mig
[contact-form-7 id=”1406″ html_class=”cf7_custom_style_3″]