fbpx
Supervision • TPHuset.dk
1894
page,page-id-1894,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Supervision

Sygefraværet falder og fagligheden bliver højere.

 

Hvordan er sygefraværet i din virksomhed?

 

…. det kan altid blive bedre, ikke?

 

Med en supervisionsaftale bringer du sygefraværet ned og får tilfredse medarbejdere.

 

.. hvorfor?

 

 • Dine medarbejdere bliver gladere, mere tilfredse og det kan ses på sygefraværet.

 

 • Statistikker siger, at mennesker der er glade og tilfredse på deres arbejde, har mindre sygefravær og bliver der længere. På den måde får din virksomhed altså mere ud af medarbejderne og det koster Jer mindre, på længere sigt.

 

 • Dine medarbejdere bliver mere loyale og dedikerede til firmaet.

 

 • Din virksomhed sparer penge på vikarer og løn til syge medarbejdere, specielt ved lange sygemeldninger.

 

Hvordan?

 

Supervision er et fagligt udviklende samarbejde mellem supervisor og supervisant. En supervisor er en person, der hjælper andre med problemstillinger i arbejdet eller med at højne fagligheden. Det kan være alt fra vejledning og undervisning, til supervision af din faglige praksis eller gensidig sparring.

 

Der bruges forskellige metoder, så personalegruppen er mere eller mindre aktiv i supervisionen.

 

Hvor?

 

Supervisionen foregår enten hos mig eller hos Jer. For nogle personalegrupper fungerer det bedst, at komme ud af huset. Men hvis der er lokaler der er egnede til det hos Jer, kan det også foregå der.

 

Priser?

 

Min pris er 1650 DKK pr. supervisions-time. Jeg er naturligvis klar til at skræddersy et forløb til jeres virksomhed, hvis I ønsker et kontinuerligt supervisions-samarbejde.

 

Supervision – med udgangspunkt i dig

 

Udgangspunktet er dig selv som professionel og hvordan du befinder dig i og omkring din opgaveløsning. Der er stor fokus på tryghed i gruppen, så supervisionen bliver inderlig og intens uden at være terapi. Der er tavshedspligt i gruppen, så det der bliver talt om, ikke forlader rummet.

 

Formålet er, at du som supervisant føler dig hjulpet i din egen faglighed, i relation til dine egne kompetencer, værdier og problemstillinger. Naturligvis med udgangspunkt i, at du som medarbejder fungerer bedst muligt.

 

Hvem bestemmer hvad der må tales om?

 

Hvis du er så heldig, at få supervision på din arbejdsplads, er det din arbejdsgiver, der lægger linjen for, hvad der må tales om. Som regel er det faglige problemstillinger, der må tages op i supervisionen. Det er altså ikke dine egne private problemstillinger, der kommer op her.

 

Hvem skal have supervision?

 

Når der er problemstillinger som fylder indeni og som handler om, hvordan vi løser vores arbejdsopgaver bedst muligt, kan det være en god ide, at modtage supervision. Supervisionen skal bringe dig derhen, hvor du kan stå inde for dig og din måde at løse din arbejdsopgave på, på samme tid. Naturligvis i oversensstemmelse med hvad din chef forventer af dig.

 

Kontakt mig for yderligere information om aftaler, for netop Jeres arbejdsplads.

 

Hvem er supervisoren?

 

Charlotte Hartvig
Psykoterapeut og Leder af Terapi-Huset.

 

 “Jeg er leder og ejer af Terapi-Huset hvor vi dagligt har klienter i terapi med alle mulige problemstillinger. I Terapi-Huset løser vi opgaver af forskellig art og fra forskellige aktører. Opgaverne spænder fra terapi, gruppeterapi, supervision, parterapi, kurser og forløb for forskellige foreninger”.

“Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med børn, par og familier med problemer, som de har haft brug for hjælp til at løse”.

“Jeg er uddannet og Eksamineret Psykoterapeut fra Institut for Gestaltanalyse.

 

Derudover  er jeg uddannet hos..

 • Albatros som gruppeleder
 • Dispuk i Narrativ terapi
 • Kognitiv Terapi Center i Kognitiv terapi
 • Inger Thormann og Inger Poulsen i Spædbarnsterapi
 • Bent Classon Holding terapi
 • The Kempler Institut of Scandinavia i Familiebehandling
 • Erik Petersen til Procesleder. 

Supplerende individuel terapi.

 

Hvis en medarbejder har været gennem et længere sygeforløb eller at du som chef/leder, kan mærke, at personen har stress, angst eller familieproblemer, kan individuel terapi være løsningen.

 

At investere i en medarbejder er ofte en positiv investering, i forhold til at individuel terapi, hjælper medarbejderen videre – og ’tilbage på sporet’.

 

Individuel terapi hos Terapi-Huset kan planlægges med korte varsler. Terapien kan både være i Jeres lokaler, eller hos vores special-indrettede lokaler.

Forløb til medarbejderen.

 

Vi er altid klar til at skræddersy et individuelt forløb, som passer til virksomhedens- og medarbejderens behov og interesser.

 

 

 

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.
Skriv til mig
[contact-form-7 id=”1406″ html_class=”cf7_custom_style_3″]