fbpx
Smid de overflødige kilo og tag selvværdet på - med hypnose • TPHuset.dk
2021
single,single-post,postid-2021,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Smid de overflødige kilo og tag selvværdet på – med hypnose

scale

Smid de overflødige kilo og tag selvværdet på – med hypnose

Vi har stor succes med vores første hold

Endnu større succes end forventer, så vi er ovenud lykkelige for at vi sammensatte dette forløb og kom i gang med, at hjælpe med både vægttab og selvværd. Allerede efter den første session og første hypnose, fik vi fantastiske tilbagemeldinger fra deltagerne.

Tilbagemeldinger LANGT over forventet.

Du kan læse nogle af de udsagn deltagerne, kom med længere nede i teksten. Men nogle gik altså fra at have slik og cola i tankerne hver dag, flere gange om dagen – til overhovedet ikke at tænke på det. Som i SLET ikke. Og DET var netop vores mål. At det ikke skal være en kamp at tabe sig. Men helt let og enkelt. Mens du slapper af. Vi underviser dig i hvordan, så du kan selv, når forløbet er slut. Vi starter optagelse til hold 2 nu og der er allerede nogle på. Skal du med?

Vidste du at du faktisk kan styre dit eget væv, celler og hormonbalance og at forskning underbygger dette?                                                  Det vil sige at gennem hypnose, vil du kunne smide de overflødige kilo du ønsker og tilmed booste dit selvværd og din selvfølelse. Med hypnosen kan du gennem underbevidstheden styre din biokemi i kroppen, dermed din forbrænding samt din vilje til at nå dine mål.

Vi tilbyder dig et 8 ugers hypnoseprogram, hvor du arbejder med dine egne spisevaner, ændringer af spisevaner og vægttab samt følelsen af velvære i din krop. Du bliver altså ikke bare tyndere. Du får det også bedre med dig selv og din krop. Og som en bonus kan vi se på det hold der kører, at dem med søvnbesvær nu sover som en sten, hele natten igennem.

Det er let at tabe sig.

Gennem 8 uger sætter vi fokus på det der skal til, for at netop DU kan tabe dig, varigt. Vi arbejder intensivt og grundigt med at ændre  dine TANKER, dine FØLELSER og dine HANDLINGER.  Med hypnose kan vi ændre din opmærksomhed og de måder du tænker, føler og handler på.  Når først det er ændret, bliver det let at tabe sig, fordi du så ikke behøver at bruge en masse energi på, at tænke over det. Med dette forløb på 8 gange lærer du hvordan.

Vi laver fælles hypnoser og dele erfaringer og heppe på hinanden og samtidig får du adgang til lydfiler med selvhypnose, som du med fordel kan lave dagligt. Så optimerer du, dit fokus og dit øgede overskud og taber de overflødige kilo. Næsten helt af sig selv. Lyder det for godt til, at være sandt? Det er det ikke. Se hvordan vi arbejder nedenfor.

Hypnose er positive forslag, som vores sind godtager og siger ”ja tak” til.

Vi er alle dagligt i hypnose. Hypnose er en tilstand, der kan have forskellige dybdestadier. Alt lige fra vi sidder og dagdrømmer eller når vi kører bil og tænker ”hvor blev de sidste 40 km af”, og opdager at vi allerede ER kørt over lillebæltsbroen, er hypnose.

Tænk på en Magnum is.

Hypnose er også, når reklamerne lokker med en sprød lækker Magnum is, med flækkende chokolade og vanilje der oversvømmer dine smagsløg med eskapader af nydelse. Denne sansende vækkelse som reklamen giver dig, er din underbevidstheds evne til at sige ja tak og gå med på ideen – ud fra en erfaring der ligger gemt i dig om, hvordan denne oplevelse, smag, konsistens, temperatur vil bringe nydelse til dig.

Allerede ved at tænke på en sådan tillokkende is, har din krop responderet? Ved at øge spytsekretion i din mund samt sendt dopamin og seretonin afsted fra din midthjernes kirtler og rundt i din blodbane. Din hjerne vil så belønne dig yderligere med dopamin og endorfin, hvis du rent faktisk gik ud og anskaffede dig isen og spiste den i aktuel tid.

Dit sind har evnen til at skabe hormonel forandring. Vi lærer dig hvordan.

Denne viden om vores eget sinds evne, til at skabe øjeblikkelig hormonel forandring, gennem vores forestillingsevne og sansesystem drager hypnosen fordel af. Når vi, så at sige, har fattet pointen, kan vi med bevidsthed og målrettethed gå ind og kode sindet og deraf vævet i kroppen. Vi kan altså med hypnosen arbejde med dine tanker og følelser, f.eks om dig selv, eller dine tanker om mad og fysisk aktivitet. Vi påvirker din følelse af, at blive mæt hurtigere. Så mængden af mad du spiser og har behov for, er mindre. Og så taber du dig.

Vi lærer dig, at ændre din egen cellestruktur.

I hypnosengruppen lærer vi dig at ændre din egen påvirkning af din krop. Helt ned på et cellulært plan, hvor du kontakter cellernes bevidsthed, miljø og de hormoner, der kommunikerer med cellerne. Det lyder ”hokus pokus”, men det er faktisk helt enkelt. Og vi lærer dig hvordan.

Gratis powerfulde selvhypnoser.

Du lærer powerfulde selvhypnotiske teknikker, som styrker dig i adfærd, tanker, følelser samt på cellulært plan – til at opnå den ønskede tilstand ( vægt og selvværd) , så du har RO og glæde ved, at være dig i din krop. Vi hjælper dig med at lave dine egne selvhypnotiske sætninger, som du skal sige til dig selv hver dag.

Gratis lydfiler med hypnoser, der passer til lige præcis der, hvor du er kommet til.
Helt nye lydfiler med hypnoser, afspændinger og slankeBOOST mm. Du får en masse lydfiler med forskellige input, så der er noget til lige præcis dig og der hvor du har brug for en lille hjælp, til at holde dig kørende til næste gruppegang. Vi indtaler både hypnoser og andre hjælpende lydfiler. Og tilrettelægger gerne efter behov i gruppen. Alle grupper er jo forskellige. Vi forsøger ikke at få dig til at passe til gruppen, men tilpasser gruppen så den passer til dig. De er helt gratis og du kan bruge dem så meget du vil og har brug for.

Teknikkerne er enkle og alle kan lære det.

Du kan ændre din biokemi på 2 min.

Prøv blot at tænk på Magnum reklamen og tæl sekunder, før dit spyt flyder. Hvem tændte for knappen med spyt, det gjorde du via din forestillings evne. Så stærk er den.

Prøv at tænke på noget der gør dig vred og du vil straks udløse stress hormon og adreanalin. Du får en vred og stresset krop, vær så god.

Tænk på noget der får dig til at føle dig elsket, værdsat, dejlig og lækker, seretonin, oxyticin, dopamin og endorfin rus, vær så god, du får en afspændt krop der er klar til at smide de overflødige kilo, for nu skal der ikke længere lagres i kroppen, til stressede tider.

Samtidig fortæller din hjerne dine tarme, at nu er der RO hvilket giver de bedste betingelser for, at den gunstige bakterieflora, kan øges, hvilket er bevist har indvirkning på, om du tager på af det du spiser eller ej. Hver fødevare du indtager, har også enten negativ eller positiv indvirkning på din tarmflora og dermed, hvorvidt du lagrer dine kalorier eller ej.

Dog har en meget stor del også af betydning, hvorvidt dine tanker og følelser påvirker dine hormoner i positiv eller negativ retning, som så i sidste ende, ender i din tarmflora.

Din underbevidsthed hører ikke ordet ”ikke”. Vi ved, hvad den hører.

Din forestillingsevne skaber forandringer, lige så hurtigt som dit spyt kan flyde. Det handler blot om, at finde nøglen. Og nøglen er din forestillingsevne samt din bevidsthed til, at holde fokus, på det du ønsker, Ikke det, du ikke ønsker. Du får nøjagtig det, du forestiller dig. En kendt fejl er, at tænke ” jeg skal ikke spise slik. Jeg skal ikke spise slik”. Men det eneste din underbevidsthed hører er ” jeg skal spise slik”. Den forstår nemlig ikke orden ”ikke”. Vi er professionelle. Vi ved, hvad du skal sige til dig selv, for at det virker. Og vi guider dig og er på sidelinjen hele tiden. Du er i HELT trygge hænder.

Det er bedre, at arbejde med vægttab i en gruppe end alene.

Fordelene ved at arbejde procesorienteret og målrettet i en gruppe er, at det skaber synergieffekt, at følge andre i deres proces. Det giver gratis motivation og vedholdenhed for dig at der er andre der bakker dig op. Det øger effekten, at der er vidner til processen og deling af succeshistorier samt de udfordringer nogle af de andre måske har haft. Du er ikke alene. Du vil opleve at, sammen er vi stærke og den styrke forplantes, i dit individuelle projekt med dig selv og din krop. Dit system kan lide opbakningen og det, at være sammen med andre om, at nå et mål.

Hvad siger andre deltagere om forløbet?

” Jeg har drukket cola hver dag i årevis. Allerede efter første gang i gruppen, var det slut. Jeg havde bare ikke lyst til det mere. ”Citat fra deltager der opnåede at stoppe sit forbrug allerede efter 1.gang. Og holdt det.

”Mine indkøb plejer at være tilrettelagt efter hvor der er slik og kager på tilbud. Nu spiser jeg ingen af delene. Og har meget mere tid og energi til andre ting.” Citat fra deltager der har holdt det gennem hele forløbet og tabt vægt samt fået mere energi.

”Jeg har i årevis haft problemer med at sove om natten. Nu sover jeg igennem næsten hver nat og hvis jeg vågner, hører jeg en af hypnoserne og falder i søvn igen på et par minutter.” Citat fra deltager der er mere glad og har mere overskud i hverdagen.

”Jeg plejer at skulle op at tisse flere gange hver nat. Nu er jeg max oppe 1 gang. Jeg har meget mere energi om dagen” Citat fra deltager der bare er glad for at kunne sove og nu har energi til at tabe sig.

”Jeg er mere glad for mig selv og har ikke så mange konflikter med min familie mere.” Citat fra deltager der gerne ville tabe sig, men allerede kunne mærke efter 1. gang, at hun hellere ville være mere glad for sit liv – og sig selv.

”Der sker noget magisk når en gruppe samles og følger hinandens proces, energien fortættes ligesom og det er som om det bliver mere virkeligt” citat fra en tidligere gruppedeltager der opnåede et højere vægttab end det ønskede.

”Hypnose burde være noget der blev undervist i i folkeskolen. Hvorfor har jeg ikke kendt til mit sinds evne til at styre min egen biokemi før nu” citat tidligere gruppedeltager, der opnåede vægttab på 6,5 kilo på 8 uger, hvor lysten til at træne og glæden ved sig selv, blev genfundet.

Vi har tilbud til de første hold. Slå til NU.

Normalprisen for dette forløb er kr. 5900.-

Vi har haft stor succes med vores første hold og vil gerne give flere muligheden for, at komme i gang.
Derfor har vi besluttet, at vi kører de første 3 hold igennem til vores tilbudspris. Vi forventer, at køre 2 hold i denne omgang så dette er altså sidste gang, du har muligheden for, at få forløbet til denne rabatpris på kun kr. 4700.- Incl. screening for hypnotiserbarhed  hypnoser på holdet, selvhypnoser, lydfiler med hypnoser direkte lavet til gruppen,  fb-gruppe for opbakning og 8 gruppegange.

Det er billigt. Lignende forløb er set til 7500.- for kun 5 gange. Vi kører med 8 gange. Så slå til nu.

Du betaler halvdelen ved tilmelding og resten inden første gruppegang.

Der er begrænsede pladser. Vi kører med små hold, hvor vi hele tiden etablerer tryghed og tillid for alle deltagere. Uanset om du ønsker at tabe dig 40 kg eller 5,5 er du velkommen på dette hold.

Vi starter 28/11, så du er godt i gang inden jul og kan holde vægten.

Holdet kører om onsdagen fra kl. 18.00 – 20.00 og har opstart d. 28/11.

Her er datoerne for hele forløbet:

 • Onsdag d. 28/11
 • Onsdag d. 5/12
 • Onsdag d. 12/12
 • Onsdag d. 19/12
 • Onsdag d. 9/1
 • Onsdag d. 16/1
 • Onsdag d. 23/1
 • Onsdag d. 30/1

Der kan være nogle af gangene, hvor vi går lidt over tiden. Specielt første gang, hvor der er meget info. Ellers vil vi forsøge at holde tiden. Men vi vil også gerne rundt omkring alle og sørge for at alle bliver hørt.

Hvem er dine undervisere?

Charlotte Hartvig, er psykoterapeut og har lavet terapi i mere end 20 år.

37561337_10157034569694523_7157418838206709760_n

Charlotte er ejer at Terapi-Huset og har over 20 års erfaring med behandling og terapi af folks problemstillinger og en imponerende række af terapeutiske uddannelser bag sig. Charlotte har lavet alt fra familiebehandling  til hypnose og til terapi i grupper. I det daglige arbejder hun mest med individuelle terapier. Med alle de forskellige problemstillinger, der kan være fra person til person. Og så laver hun en masse parterapi.
Charlotte har altid fingeren på pulsen i forhold til nyudvikling på hendes område og hun er altid selv i gang med en eller anden uddannelse som kommer hendes klienter til gode. Hun har således et kæmpe  repertoire at trække på, når hun skal hjælpe klienter med at få det bedre.
Charlotte brænder for den dynamik der er i grupper, om det er i et parforhold eller en hypnosegruppe. Hun er nytænkende og nyskabende og så elsker hun, at udfordre sig selv. Denne gruppe er et levende bevis på dette. Den er netop opstået, fordi Charlotte selv havde et ønske om at tabe sig og skabte dette forløb i samarbejde med Sanne Rimpler. Charlotte deltager selv på holdet som både deltager og underviser.

Sanne Rimpler, er psykoterapeut og underviser andre i hypnose.

36496432_10155749937677725_1027631587686088704_n

Sanne brænder for at guide mennesker til, at blive selvregulerende. Det vil sige, at udbrede den visdom om, at tanker og følelser styrer vores biokemi. Hun både holder foredrag samt underviser i dette. Hun har arbejdet med krop og psyke sammenhænge siden 1995 hvor hun tog sin første træner uddannelse. Her erfarede hun, at vi kan træne sindet til at kunne styre kroppen. Senere som Elite sportsudøver erfarede hun, at den mentale ”hypnose” var lige så vigtig, for at få kroppen til at gøre det ønskede, som den fysiske og tekniske form var.

Sanne er blandt meget uddannet fysioterapeut, psykoterapeut, familieterapeut samt naturterapeut. Derud over er hun uddannet NHG hypnotisør. Til daglig underviser hun på et psykoterapeutisk institut bl.a. i hypnose, kropsterapi samt naturterapi. Yderligere fungerer hun som selvstændig psykoterapeut med klientarbejde og er fast tilknyttet som terapeut på et opholdssted for unge misbrugere. Endvidere har hun i mange år arbejdet med flygtninge med PTSD psykiatriske behov.

Indhold af sessionerne

 

Session 1. Onsdag d. 28/11 kl. 18.00-20.00 ( Sanne og Charlotte)

Præsentation af hypnose.

 1. Hvad er hypnose?
 2. Hvorfor virker hypnose?
 3. Hvordan foregår det?
 4. Er der garanti for at det virker?
 5. Hvor meget kan jeg forvente at tabe mig?
 6. Er det varigt vægttab?
 7. Hvad skal jeg selv gøre?

Mulighed for spørgsmål fra deltagerne

Præsentation af terapeuterne.

Hvem er:
Sanne Rimpler og Charlotte Hartvig og hvorfor skulle du lægge dit liv ( eller dit vægttab) i Deres hænder?

Test af hypnotiserbarhed.

Hvor god er du til at gå i hypnose.
Der er forskel på hvor gode folk er til at gå i hypnose. Nogle gør det meget let. Andre skal have mere tid til at blive tryg ved det. Og andre igen kan have svært ved at tillade sig selv, at slippe kontrollen. For at vi ved med sikkerhed, at du får fuld udbytte af forløbet, tester vi hvor god du er, til at give dig selv lov til at modtage behandlingen. Du køber ikke katten i sækken her hos os.

Fælles afspændingsøvelse og visualiseringsøvelse.
Gennemgang af hele kroppen og individuel visualisering, af de mål du ønsker at opnå. Du får en lille lommebog til, at skrive dit eget forløb ned i. Start allerede nu med, at skrive din egne proces ned.

Session 2. Onsdag d. 5/12 kl. 18.00 –  20.00 (Charlotte)

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen og giver dig det allerbedste grundlag for at at tillade dig selv, at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose

Din første hypnose. Charlotte laver hypnosen og hjælper alle med, at komme i gang med deres egne proces og egne mål for vægttab og velvære i kroppen. Hun vil lægge suggestioner/forslag ind i underbevidstheden som vil hjælpe dig med at nå dine personlige mål.

Mål.
Allerede sidste gang visualiserede du dine mål, for dig selv. Efterhånden som du kommer frem i forløbet, bliver det mere og mere tydeligt for dig, at se dig selv sådan. Vi guider dig til, hele tiden at komme nærmere og nærmere. Dine mål og tanker er helt dine egne og hvis du ikke har lyst til at sige dem højt er det helt ok.

Hjemmearbejde

Selvhypnose. Gennemgang af hvad selvhypnose er og din individuelle selvhypnose til næste gang. Vi hjælper Jer med, at blive helt præcise med formuleringen så den sidder lige i skabet.

Session 3. Onsdag d.12/12 kl. 18.00 – 20.00 (Sanne)

Opfølgning fra sidst.

Åben samtale. Hvordan er det gået? Spørgsmål? Udfordringer?
Vi tager højde for individuelle justeringer.

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen, del for del, så du får mulighed for, at tillade dig selv at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose.

I denne hypnose bliver du guided gennem en visualiseringsøvelse, hvor du kommer tilbage i tiden og ser for dig, hvordan dine spisevaner er og har været gennem dit liv. Ved at kortlægge hvordan vanerne er tillært og hvilke systemer du har tillagt dig,  får du mulighed for at blive bevidst om, hvad det er der skal ændres. Måske finder du ud af at du har fået ros for at ”være god” til at spise op, eller du kommer til at se at du spise på følelserne, så du spise når du er ked af det eller trænger til opmærksomhed.  Du skal bruge svarene til dine personlige mål og selvhypnose.
Vi skal have din følelse af velvære op og have din lyst til, at belønne dig selv ændret.
Mål.

Efter hypnosen har du lidt til, hvor du kan skrive ned i din bog, hvordan det går med din proces lige nu.  Hvor er du henne i forhold til din motivation? Hvor er du henne i forhold til din proces? Hvordan har du det?

Session 4. Onsdag d.19/12 kl. 18.00 – 20.00 ( Charlotte)

Opfølgning fra sidst.

Åben samtale. Hvordan er det gået? Spørgsmål? Udfordringer?
Vi tager højde for individuelle justeringer. Opbakning til alle fra alle.

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen, del for del, så du får mulighed for, at tillade dig selv at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose.

Vi laver en gastric bypass. Bare rolig. Det er kun med hypnose. Vi fortæller din underbevidsthed, at du slet ikke kan have så meget mad i maven mere. Du får fornemmelsen af, at være mæt meget hurtigere og dine måltider vil blive mindre samtidig med, at du oplever, at være mæt. Samtidig påvirker vi din underbevidsthed til, at have lyst til at spise mere grønt og groft. Du vil opleve, at dine kostvaner ændrer sig og at du taber dig.

Session 5. Onsdag d. 9/1 kl. 18.00 – 20.00 ( Sanne)

Opfølgning fra sidst.

Åben samtale. Hvordan er det gået? Spørgsmål? Udfordringer?
Vi tager højde for individuelle justeringer. Opbakning til alle fra alle.

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen, del for del, så du får mulighed for, at tillade dig selv at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose:

Du skal have en ordentlig dosis velvære denne gang. Sanne giver dig hele turen i forhold til, at få selvværet op. Et kæmpe hypnoseboost, så du er endnu mere motiveret for, være god ved dig selv og nå dine mål.
Hypnosen denne gang indeholder også en opfølgning af sidste gangs ”operation”. Du har mulighed for, at få justeret din gastric bypass hvis der er behov for det.

Session 6. Onsdag d. 16/1 kl. 18.00 – 20.00 (Charlotte)

Opfølgning fra sidst.

Åben samtale. Hvordan er det gået? Spørgsmål? Udfordringer?
Vi tager højde for individuelle justeringer. Opbakning til alle fra alle.

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen, del for del, så du får mulighed for, at tillade dig selv at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose.

Vi tager et trip tilbage i tiden og arbejder med dine følelser for dig selv. Hvordan har du lyst til, at tage dig af dig selv som lille, indeni? Er der mon nogle vaner du har lyst til, at få lært den lille dig indeni? Hvis du nu kunne gå tilbage i tiden og være mor for dig selv. Er der så noget du mangler at få lært. Eller som du har indlært forkert? Denne gang får du muligheden for, kigge på det. Og med all den kærlighed og omsorg du kan, tage dig godt af dig selv. Du skal bruge det …..rester af dit liv.

Denne gang laver vi regressionshypnose og det betyder, at du kommer ned i tiden, for at transformerer og forløse de dele der overspiser. Vi går helt i dybden her, så du virkelig får noget der virker i længden.

Session 7. Onsdag 23/1 kl. 18.00 – 20.00 (Sanne)

Opfølgning fra sidst.

Åben samtale. Hvordan er det gået? Spørgsmål? Udfordringer?
Vi tager højde for individuelle justeringer. Opbakning til alle fra alle.

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen, del for del, så du får mulighed for, at tillade dig selv at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose.

Vi skal have din forbrænding op. HELT op. Sanne har en fortid med elitesportsudøvere. Hun er den helt rette til det. Du er i trygge hænder når hun guider dig til, at få dit system til at smide kilo.

Session 8. Onsdag 30/1 2019 kl. 18.00 – 20.00

Opfølgning fra sidst.

Åben samtale. Hvordan er det gået i julen? Spørgsmål? Udfordringer?
Vi tager højde for individuelle justeringer. Opbakning til alle fra alle.

Afspænding.

En fælles afspændingsøvelse, med gennemgang af hele kroppen. Hjælper dig med at slappe af i hele kroppen, del for del, så du får mulighed for, at tillade dig selv at modtage den efterfølgende hypnose.

Hypnose.

Kort hypnose og selvhypnose til efterfølgende egen behandling. Vi laver fremtidssikring og fremtidsperspektivering, så du holder vægten og får metoderne integreret til senere brug selv.

Evaluering.
Har du nået dine mål? Vurdering af dit selvværd og omsorgsfølelse for dig selv. Hvordan var det da du startede og hvordan er det nu? Vægttab? Hvad har været vigtigst for dig?

Er du klar til at tabe dig nu?
Hvis du er mere end træt af:

 • At din vægt svinger
 • At være på den ene slankekur efter den anden
 • At du vejer for meget
 • At du ikke kan passe dit tøj
 • At din krop er besværet af din vægt
 • At du bliver forpustet af at gå, bare én etage op
 • At være afhængig af sukker eller andre ting du tager på af
 • At du ikke er helt tilfreds med din krop
 • At du tænker alt for meget over, hvad du kan tage på
 • At du tænker alt for meget over, hvad andre tænker

Så tilmeld dig NU.

Sådan tilmelder du dig.

Skriv til os her.

Du får altså i alt både

 • Screening
 • 8 sessioner af 2 timer
 • Hypnose tilpasset specielt til dig
 • En hel gruppe der bakker dig op
 • Mulighed for kontakt til de andre i gruppen, mellem gangene. ( Mulig facebookgruppe).
 • Lydfiler med hypnoser, indtalt og tilrettelagt direkte til gruppen
 • Og så lærer vi dig selvhypnose og vi lærer dig at bruge den, så du kan holde dit vægttab.

Spar penge NU.

Normalpris for 1 session hypnose er kr. 850.- Du får altså hvad der svarer til for kr. 15600.-incl. screening og lydfiler for kun 4700.- ved opstartstilbuddet. Derefter er prisen kr. 5900.- for hele forløbet.

Så snart vi hører fra dig vender vi tilbage til dig. Hvis du har spørgsmål inden din endelige tilmelding svarer vi gerne på dem. Og så er du endelig tilmeldt, så snart vi har modtaget halvdelen af betalingen. HUSK AT DER ER OPSTARTSTILBUD TILBUD TIL DE FØRSTE 3 HOLD, TIL I ALT KR. 4700.- FOR HELE FORLØBET. OG ALTSÅ KUN KR. 2350.- VED TILMELDINGEN.

 

Kærligst,

Charlotte Hartvig.

Info@tphuset.dk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.