fbpx
Parterapi i Randers - løs konflikter og invester i parforholdet
1590
page,page-id-1590,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Parterapi

Når man møder hinanden og bliver forelskede kigger vi efter, hvor vi passer sammen, ligner hinanden og matcher hinanden. Vi bliver tiltrukket af den anden på steder, hvor vi selv trænger til at udvikle os. Det er de samme steder, der efter noget tid også går os på eller frastøder os, hvilket giver konflikter. Disse konflikter er ikke lette at løse på egen hånd.

 

 

HVORNÅR?

Det en god idé at se parterapi som en investering i forholdet. Det ville være optimalt, hvis man ikke ventede med at komme i terapi, til tingene er gået galt og konflikterne er blevet så store, at man har trukket sig fra hinanden i relationen.

 

Det er godt for parforholdet at få talt om sine værdier, barrierer, mål eller andre behov samt få en større forståelse af sin partners indre.

 

SKAL VI BLIVE SAMMEN?

Nogle par kommer, fordi de er kommet i tvivl om, de kan/skal blive sammen, og det er oftest en ulykkelig og svær situation er være i. Det kan være, at skænderier eller uenigheder er kommet til at fylde for meget i relationen, og at fællesskabet føles trangt. Måske er tilliden brudt, og måske føler du dig svigtet. Her vil terapien hjælpe jer med at se rundt om problemerne fra begges sider. Når man i forvejen er presset på sammeholdet, kan det være svært at arbejde med selv, og dermed skal man søge hjælp udefra.

 

Jeg oplever ofte, at det er her, rigtig mange mænd får sat ord på sine følelser, hvilket både de og deres partner bliver rigtig glade for.

 

ALVORLIGE HÆNDELSER OG SYGDOM.

Parterapi er også for par, som har brug for at tale om alvorlige hændelser i livet såsom sygdom eller tab af nærstående personer. Når vi bliver alvorligt syge, mister eller kommer ud for uheld, bliver vi rystede i vores inderste, og det kan være svært at finde fodfæste igen. Da vores processer omkring det også er forskellige, kan vi nogle gange opleve vores partnere som ufølsomme eller ligeglade.

 

Når man samtidig er syg eller meget ked af det, kan det være svært at have overskud til at tage sig af det selv. I terapien kan man lade ansvaret ligge et lille øjeblik og overlade det til terapeuten, mens man får hjælp.

 

I PARTERAPIEN ER I LIGEVÆRDIGE.

Der vil blive taget lige stor hensyn til begge, og ingen bliver forfordelt – heller ikke hvis den ene måske har haft samtaler individuelt inden. Det er terapeutens ansvar at sørge for, at begge føler sig set og mødt i terapien. Begges behov vil blive tilgodeset, så du behøver altså ikke finde en ny terapeut og starte forfra, hvis du allerede er startet alene.

 

Jeg tager mig lige godt af begge parter.

 

SKAL I HAVE PARTERAPI?

.. så kontakt mig med det samme. Vi kan uden tvivl finde ud af noget.

 

Gå til min kontakt-side.

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.