fbpx
Nyt gruppeforløb for "ensomme": Er du ensom? Så er det nu!
1761
single,single-post,postid-1761,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nyt gruppeforløb for “ensomme”: Er du ensom? Så er det nu, du skal samle alt dit mod og komme med.

Loneliness_blog_photo_3-13

Nyt gruppeforløb for “ensomme”: Er du ensom? Så er det nu, du skal samle alt dit mod og komme med.

Gruppen kommer til at foregå 2-3 gange om måneden og hovedformålet er at møde andre, der også har et lille eller slet ingen netværk.

Møderne vil foregå i trygge rammer i mine lokaler. Jeg har arbejdet med grupper i mange år og vil altid være til stede, sammen med Jer.

Er gruppen noget for mig?

Gruppen er for dig der føler dig alene eller ensom i livet. Måske har du slet ikke et netværk eller dit netværk er meget lille eller med nogle du ikke føler du kan tale med om hvordan du har det.

Du er ikke alene.

Jeg kender alt til, hvor svært det kan være at skulle tage det første skridt. At kommer den første gang. Og at skulle sige noget i en gruppe. Jeg har nemlig allerede haft mange i grupper, der har haft det sådan. I en gruppe som denne, er det helt almindeligt at tænke ” jeg tør ikke sige noget” eller ” hvad nu hvis de andre kigger på mig”.

Du kan være helt sikker på, at der er andre i gruppen, der har det ligesådan som dig.

Jeg lover dig, at alle er søde overfor hinanden.

Jeg er garant for trygheden i gruppen. Jeg skaber rammerne for, hvordan vi er sammen og sikrer, at alle bliver hørt og respekteret. Jeg hjælper med tydelighed og med at forstå hvad der bliver sagt. I en gruppe som denne, er det ikke tilladt at være efter hinanden. Og det sørger jeg for.

Hvad får jeg som deltager ud af det?

Mens du er i gruppen og mødes med andre, kan der være forskellig indhold der bliver taget op. Det kan for eksempel være:

  • At få mod til at sige noget i andre forsamlinger.
  • At sætte grænser for dig selv og sige nej.
  • At mærke hvad du har lyst til eller ikke har lyst til.

Der kan være forskellige aktiviteter, som planlægges sammen med gruppen. Det kan være:

  • gå-ture
  • samtaler i grupper i mine lokaler i Randers
  • hyggelige samtaler
  • biografture
  • cafeture
  • fisketure

Andre der har gået i grupper, som denne gruppe hos mig, siger at ” det har ændret mit liv” og ” det er det bedste jeg har gjort for mig selv”.

Prisen er kun 400 kr. pr. gang. Priserne på gruppeforløb er altid lavere end på individuel terapi, hvorfor gruppeforløb som dette, også er et billigere alternativ til individuelle terapi-sessions.

Tag skridtet nu og kom med i næste gruppe. Du kan påvirke dit liv og blive mere glad.

Tag kontakt til mig, ved at skrive eller ringe (se kontaktinformationer her). Hvis du sidder inde med spørgsmål eller er usikker på noget, så må du stadig gerne tage kontakt tli mig. Så kan vi snakke om, hvorvidt det er noget for dig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.