fbpx
Kom nu i gang med, at få det bedre. • TPHuset.dk
1705
single,single-post,postid-1705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kom nu i gang med, at få det bedre.

life-energy

Kom nu i gang med, at få det bedre.

Hvis du er en af dem, der tænker over om du egentlig skulle tage et par terapisessioner, så hold op med at tænke nu. Kom i gang.

Det er nemlig sådan, at når tanken allerede er der, så er der en grund til det. I min praksis oplever jeg hele tiden, at der kommer nogle der siger : ” Jeg har tænkt over det i årevis og jeg vidste jo godt at det sikkert var noget, jeg skulle gøre noget ved”. Og hver gang tænker jeg på hvor godt det er, at den pågældende gør det nu. Men også ærgerlige, at det først er nu.

Nogle gange er det helt vildt let.

Vaner der skal ændres er naturligvis lettere at ændre,  jo kortere tid de har været der. Det samme gælder de mønstre der er i dit liv. Nogle gange er det også virkelig let. Når først terapien har bragt klarhed over  hvorfor du agerer som du gør, så er det nogle gange rigitg let, at ændre. Specielt hvis du bliver bevidst om, at du slet ikke har brug for, at reagerer som du gjorde da du var 5 år og grundlagde mønstret.

Det er også nogle gange svært , at gå i terapi. Der kan være problemstillinger der er hårde at arbejde med. Men tænk på hvor hårdt det allerede har været indtil nu. Hvor det har fyldt indeni dig, uden at du har gjort noget ved det.

Tag ansvaret.

Det er kun dig der kan tage ansvaret for dit liv. Du kan få det bedre, hvis du vil. Nogle vil måske synes, at det kan jeg da ikke bare påstå. Men vores måde at tænke på,  skaber de følelser vi har. Og ved at ændre tankemønster, kan du påvirke mine følelser. Beslut dig f.eks for, at du hver dag VIL gøre noget som gør dig glad. Hvis du går ind for det, så kan det faktisk lade sig gøre. Uanset hvor dårligt du har det i liver lige nu. Med undtagelse af svær depression eller sorg, hvor du lige må give dig selv en chance. Måske bliver du ikke jublende glad, men lidt har også ret og alting har en begyndelse.

Hvad synes du selv, du er værd?

Du kan tage ansvaret når som helst. Og begynde, at få det bedre. Og få det liv du gerne vil have. Så hvis du er en af dem der tænker over om du skulle booke en tid, så kan jeg kun give dit eet råd, gør det. Kom i gang. Det er dit liv og du fortjener, at have det godt. Hvis du ikke synes du fortjener, at have det godt,  så skulle du især tage, at booke en tid.

Så kan du nemlig starte med at arbejde med det.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.