fbpx
Kognitiv terapi • TPHuset.dk
1436
page,page-id-1436,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kognitiv terapi

Når du går i kognitiv terap,i arbejder du helt målrettet og konkret. Kognitiv terapi er god til at skabe overblik og struktur og er god, når du har en helt præcis og klar problemstilling. Kognitiv terapi skaber overskuelighed og retning i terapien, så du hele tiden kan se, hvor du arbejder hen ad, og om du kommer i den retning, du vil.

 

 

Ændring af vaner og tanker.

I kognitiv terapi arbejder du med at blive klar over dine automatiske tanker og reaktioner og ændre dem der, hvor de ikke er hensigtsmæssige for dig. Vi har alle tillærte vaner og tanker, der er helt automatiske, uden at vi reflekterer over dem eller stiller spørgsmålstegn ved, hvad vi egentlig synes om dem. I kognitiv terapi går vi helt i detaljerne og tager stilling. Når dine tanker og vaner bliver bevidste for dig, er det muligt for dig at ændre dem, og det hjælper jeg dig med.

 

Du behøver ikke forberede dig til den første session, og jeg styrer samtalen og processen, og lærer dig, hvordan du kan bruge metoderne.

 

Kognitiv terapi er en terapiform, som ofte bliver brugt i behandling af angst, misbrug, spiseforstyrrelser og ADHD.

 

Hjemmearbejde.

Kognitiv terapi bruges til at opspore, undersøge og bekæmpe negative tankemønstrer. Jeg arbejder med dine egne helt konkrete eksempler, og der vil ofte være træningsøvelser eller skemaer, som du kan benytte hjemme.

 

På den måde arbejder du ikke kun i terapien, men også mellem mødegangene.

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.
Skriv til mig
[contact-form-7 id=”1406″ html_class=”cf7_custom_style_3″]