fbpx
Individuel terapi • TPHuset.dk
1420
page,page-id-1420,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Individuel terapi

Individuel terapi er terapi, hvor du får hjælp til at løse dine indre problemstillinger og konflikter. Jeg arbejder altid ud fra en tilgang om at støtte dig i at give dig selv lov til at være dig selv. Mange af vores problemer kommer af, at vi ikke giver os selv lov til at være den, vi i virkeligheden er helt inderst inde. Vi synes, vi skal passe ind, og andre skal være tilfredse med os – vores mor, vores chef, vores samfund, osv. Når vi selv eller andre ikke er tilfredse med os, kommer der konflikter indeni. I terapien får du hjælp, plads og ro til at undersøge dine værdier, grænser og de valg, du træffer i livet.

 

 

Hvad har du lært i din barndom?

Det kan være smertefuldt, når vi ikke kan finde ud af livet. Måske har du lært noget i din barndom på en forkert måde eller på forkerte grundlag. Måske mangler du helt at lære noget et bestemt sted, og det kan vi undersøge og rette op på allerede nu.

 

For nogle kan det opleves som pinligt ikke at kunne finde ud af sit liv selv. Det kan være godt at se på de rollemodeller, vi har haft, og hvad har vi egentlig har lært af dem og hvordan. Du har lært meget af dine forældre, men måske er der også noget, du stadig mangler at lære.

 

Bliv glad for dig selv.

I individuel terapi arbejder vi med netop det, du har besvær med og arbejder sådan, at du endelig kan blive dig selv og være glad for den, du er.

 

Individuel terapi er en form for terapi hvor, du kommer alene og har fokus på din egen udvikling og dine egne problemstillinger. Terapiformen kan variere, og du har altid selv mulighed for at påvirke retningen og sessionen. Det er dig, der bestemmer indholdet og allerede fra første terapi vil du sammen med mig lave nogle mål for, hvad du gerne vil opnå. Det kan være store eller mindre mål, så længe det er vigtige mål for dig. På den måde kan du lettere selv følge med i, hvad du får ud af terapien, og jeg kan bruge de metoder, der passer til dine mål og behov. Jeg vil løbende spørge dig om, om du kommer i retning af at nå dit mål, eller om målet har ændret sig.

 

Du behøver ikke at forberede dig til terapien. Sammen finder vi ud af, hvad der fylder mest i dit liv lige nu, og hvad der er vigtigst for dig at arbejde med.

 

Du kan både komme i individuel terapi, hvis du har problemer i dit liv, som du ikke selv kan løse, eller hvis du har temaer, du gerne vil arbejde med.

 

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.