fbpx
Er du klar til at tabe dig med hypnose? • TPHuset.dk
1992
single,single-post,postid-1992,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Er du klar til at tabe dig med hypnose?

Skærmbillede 2018-07-24 kl. 11.22.43

Er du klar til at tabe dig med hypnose?

Der er mange mennesker der gerne vil tabe sig. Og der bliver flere og flere. Der er utallige tilbud om slankekure, vægttabsprogrammer, og kostvejledning. Motionscentrene skyder op og alle har snart en personlig træner. Alligevel er der utrolig mange der ikke når i mål.

Det behøver altså ikke, at være så svært.

Jeg har valgt, at lave et andet slags tilbud. For hvorfor skal det egentlig være så svært og så hårdt? Det behøver det nemlig ikke.

Der kan være mange grunde til at netop DU ikke er kommet i gang eller i mål. Det kan være manglende overskud eller energi eller måske en skabe. Derfor har jeg lavet et forløb, hvor du kan tabe dig med hypnose.

Slap af imens du taber dig.

Når du bliver hypnotiseret ligger du ned på et underlag og din krop bliver afslappet. Så bliver du hypnotiseret af en erfaren hypnotisør. Og du lærer hvordan du laver om på måden du tænker på. Du kommer altså til at møde dig selv på en anden måde. Få mere energi og blive bedre tilpas med din krop. Det er let og dejligt.

Hypnose betyder, at du kommer i en tilstand, hvor det er muligt at arbejde med den underbevidste del af dit sind. Hypnose er afslappende og beroligende. Du føler dig godt tilpas. Både imens og bagefter. Du kan huske alting bagefter og du kan hele tiden tale med os, hvis du ønsker det.

Når du skal tabe dig med hypnose, er det bedst at det er gennem et forløb. Det handler nemlig om at ændre vaner og det tager tid. Derfor har jeg tilrettelagt et forløb præcis til dig der gerne vil tabe dig –  på den lette måde.

Jeg har et tilbud til dig.

Forløbet starter nu i august, i uge 35 og der er stadig få ledige pladser at få. Det er et gruppetilbud. Små grupper og over 8 gange, hvor vi mødes i 2 timer. Det er en fordel for dig, at det er i en gruppe. For det er både meget billigere og der er andre der helt sikkert også har kæmpet med vægttab før, så I kan støtte hinanden. På den måde er du ikke alene om at nå i mål.

Og det er en fordel for dig.

Hør nærmere eller book forløbet her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.