fbpx
Angst behandling i Randers - terapi mod angst. Kom angsten til livs!
1424
page,page-id-1424,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Angst

Når du er plaget af angst, kan det føles som om, du mister kontrollen over dig selv, og som om det styrer hele dit liv.

Når angst sidder i kroppen

Jeg laver terapi, der får dig til at slappe af og virker angstdæmpende og nedregulerende. Når jeg arbejder med angst, lærer jeg dig kropslige øvelser, som du selv kan bruge.

 

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvorfor du er angst. Angst er ikke nødvendigvis noget dårligt, selvom det kan føles sådan. Vi skal f.eks. også bruge angst til at passe på os selv. Tænk engang over, hvordan det ville være, hvis du ikke var i stand til at blive bange. Jeg hjælper dig med at undersøge, hvad din angst kommer af, og om den har den rette størrelse eller skal reguleres.

 

Når du arbejder med din angst, får du større bevidsthed om, hvordan dit indre virker, og din selvindsigt bliver større. På den måde bliver det muligt for dig at påvirke de reaktioner, du mærke i kroppen, når du får angst.

 

Symptomer på angst

Når du har angst, har du måske svært ved at sove om natten og er bange for, hvornår det næste angstanfald kommer. Du kan få vejrtrækningsproblemer og hjertebanken og være bange for at dø. Når angsten raser i kroppen, kan du ikke tænke klart, og nogle begynder at hyperventilerer, og nogle besvimer oven i købet. Jeg arbejder med at dæmpe angsten og få den nedreguleret i kroppen, så du igen kan tænke klart. Man dør ikke af angst, men det kan føles som om, man gør.

 

Sammen finder vi frem til årsagerne til din angst. Ofte kommer de et helt andet sted fra, end det, der er oplagt. Når årsagen til din angst er tydelig, kan vi behandle den.

 

Kontakt mig i dag – klik her.

 

Hvad siger statistikken?

Statistikken siger, at hver fjerde dansker på et tidspunkt kommer til at lide af angst. Det er også noget, jeg mærker i Terapi-Huset.

 

Når jeg arbejder med angst, bruger jeg ofte kognitiv terapi. Kognitiv terapi er en behandlingsform, hvor jeg sammen med dig finder ud af, hvad det er, der udløser din angst.

 

Jeg arbejder altid med angst gennem din krop og laver øvelser med vejrtrækning. Derudover hjælper jeg dig med at komme i kontakt med dig selv, så du kan få fat på dig selv og ikke lade angsten køre af med dig.

 

Gode resultater

Jeg har gode resultater med angstbehandling, og du vil kunne mærke og se resultater, da vi måler og evaluere på behandlingen løbende.

 

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Psykoterapeut og Supervisor, i mere end 20 år. Skriv til mig via. formularen herunder.
Skriv til mig
[contact-form-7 id=”1406″ html_class=”cf7_custom_style_3″]