fbpx
8 ugers vægttabsforløb, "Smid kilo, tag selvværd på". Start i februar. • TPHuset.dk
2042
single,single-post,postid-2042,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

8 ugers vægttabsforløb, “Smid kilo, tag selvværd på”. Start i februar.

Loneliness_blog_photo_3-13

8 ugers vægttabsforløb, “Smid kilo, tag selvværd på”. Start i februar.

Gennem 8 uger sætter vi fokus på det der skal til, for at netop DU kan tabe dig, varigt. Vi arbejder intensivt og grundigt med at ændre  dine TANKER, dine FØLELSER og dine HANDLINGER.  Med hypnose kan vi ændre din opmærksomhed og de måder du tænker, føler og handler på.

Lyder det for godt til, at være sandt? Det er det ikke. Se hvordan vi arbejder nedenfor.

Vi har stor succes med vores første hold.

Endnu større succes end forventer, så vi er ovenud lykkelige for at vi sammensatte dette forløb og kom i gang med, at hjælpe med både vægttab og selvværd. Allerede efter den første session og første hypnose, fik vi fantastiske tilbagemeldinger fra deltagerne. Tilbagemeldinger LANGT over forventet. Du kan læse nogle af de udsagn deltagerne, kom med længere nede i teksten. Men nogle gik altså fra at have slik og cola i tankerne hver dag, flere gange om dagen – til overhovedet ikke at tænke på det.

Som i SLET ikke. Og DET var netop vores mål.

At det ikke skal være en kamp at tabe sig. Men helt let og enkelt. Mens du slapper af. Vi underviser dig i hvordan, så du kan selv, når forløbet er slut. Vi starter optagelse til hold 2 nu og der er allerede nogle på. Skal du med?

Hypnose er positive forslag, som vores sind godtager og siger ”ja tak” til.

Vi er alle dagligt i hypnose.

Hypnose er en tilstand, der kan have forskellige dybdestadier. Alt lige fra vi sidder og dagdrømmer eller når vi kører bil og tænker ”hvor blev de sidste 40 km af”, og opdager at vi allerede ER kørt over lillebæltsbroen, er hypnose.

Tænk på en Magnum is.

Allerede ved at tænke på en sådan tillokkende is, har din krop responderet? Ved at øge spytsekretion i din mund samt sendt dopamin og seretonin afsted fra din midthjernes kirtler og rundt i din blodbane. Din hjerne vil så belønne dig yderligere med dopamin og endorfin, hvis du rent faktisk gik ud og anskaffede dig isen og spiste den i aktuel tid.

Vi lærer dig, at ændre din egen cellestruktur.

I hypnosengruppen lærer vi dig at ændre din egen påvirkning af din krop. Helt ned på et cellulært plan, hvor du kontakter cellernes bevidsthed, miljø og de hormoner, der kommunikerer med cellerne. Det lyder ”hokus pokus”, men det er faktisk helt enkelt. Og vi lærer dig hvordan.

Gratis powerfulde selvhypnoser.

Du lærer powerfulde selvhypnotiske teknikker, som styrker dig i adfærd, tanker, følelser samt på cellulært plan – til at opnå den ønskede tilstand ( vægt og selvværd) , så du har RO og glæde ved, at være dig i din krop. Vi hjælper dig med at lave dine egne selvhypnotiske sætninger, som du skal sige til dig selv hver dag.

Gratis lydfiler med hypnoser, der passer til lige præcis der, hvor du er kommet til.
Helt nye lydfiler med hypnoser, afspændinger og slankeBOOST mm. Du får en masse lydfiler med forskellige input, så der er noget til lige præcis dig og der hvor du har brug for en lille hjælp, til at holde dig kørende til næste gruppegang. Vi indtaler både hypnoser og andre hjælpende lydfiler. Og tilrettelægger gerne efter behov i gruppen. Alle grupper er jo forskellige. Vi forsøger ikke at få dig til at passe til gruppen, men at tilpasse gruppen, så den passer til dig. De er helt gratis og du kan bruge dem så meget du vil og har brug for. 

Det er bedre, at arbejde med vægttab i en gruppe end alene.

Fordelene ved at arbejde procesorienteret og målrettet i en gruppe er, at det skaber synergieffekt, at følge andre i deres proces. Det giver gratis motivation og vedholdenhed for dig at der er andre der bakker dig op. Det øger effekten, at der er vidner til processen og deling af succeshistorier samt de udfordringer nogle af de andre måske har haft. Du er ikke alene. Du vil opleve at, sammen er vi stærke og den styrke forplantes, i dit individuelle projekt med dig selv og din krop. Dit system kan lide opbakningen og det, at være sammen med andre om, at nå et mål.

Hvad siger andre deltagere om forløbet?

” Jeg har drukket cola hver dag i årevis. Allerede efter første gang i gruppen, var det slut. Jeg havde bare ikke lyst til det mere. ”Citat fra deltager der opnåede at stoppe sit forbrug allerede efter 1.gang. Og holdt det.

”Mine indkøb plejer at være tilrettelagt efter hvor der er slik og kager på tilbud. Nu spiser jeg ingen af delene. Og har meget mere tid og energi til andre ting.” Citat fra deltager der har holdt det gennem hele forløbet og tabt vægt samt fået mere energi.

”Jeg har i årevis haft problemer med at sove om natten. Nu sover jeg igennem næsten hver nat og hvis jeg vågner, hører jeg en af hypnoserne og falder i søvn igen på et par minutter.” Citat fra deltager der er mere glad og har mere overskud i hverdagen.

”Jeg plejer at skulle op at tisse flere gange hver nat. Nu er jeg max oppe 1 gang. Jeg har meget mere energi om dagen” Citat fra deltager der bare er glad for at kunne sove og nu har energi til at tabe sig.

”Jeg er mere glad for mig selv og har ikke så mange konflikter med min familie mere.” Citat fra deltager der gerne ville tabe sig, men allerede kunne mærke efter 1. gang, at hun hellere ville være mere glad for sit liv – og sig selv.

”Der sker noget magisk når en gruppe samles og følger hinandens proces, energien fortættes ligesom og det er som om det bliver mere virkeligt” citat fra en tidligere gruppedeltager der opnåede et højere vægttab end det ønskede.

”Hypnose burde være noget der blev undervist i i folkeskolen. Hvorfor har jeg ikke kendt til mit sinds evne til at styre min egen biokemi før nu” citat tidligere gruppedeltager, der opnåede vægttab på 6,5 kilo på 8 uger, hvor lysten til at træne og glæden ved sig selv, blev genfundet.

Vi har tilbud til de første hold. Slå til NU.

Normalprisen for dette forløb er kr. 5900.-

Vi har besluttet at vi kører de første 3 hold igennem til vores tilbudspris. Vi forventer, at køre 2 hold i denne omgang, så dette er altså sidste gang, du har muligheden for, at få forløbet til denne rabatpris på kun kr. 4700.- Incl. screening for hypnotiserbarhed,  hypnoser på holdet, selvhypnoser, lydfiler med hypnoser direkte lavet til gruppen, fb-gruppe for opbakning og 8 gruppegange.

Lignende forløb er set til 7500.- for kun 5 gange. Vi kører med 8 gange. Så slå til nu.

Du betaler halvdelen ved tilmelding og resten inden første gruppegang.

Der er begrænsede pladser. Vi kører med små hold, hvor vi hele tiden etablerer tryghed og tillid for alle deltagere. Uanset om du ønsker at tabe dig 40 kg eller 5,5 er du velkommen på dette hold.

Vi starter 6/2 2019, så du har mulighed for, at komme i form i det nye år.

Holdet kører om onsdagen fra kl. 18.00 – 20.00.

Her er datoerne for hele forløbet:

 • Onsdag d. 6/2
 • Onsdag d. 13/2
 • Onsdag d. 20/2
 • Onsdag d. 27/2
 • Onsdag d. 6/3
 • Onsdag d. 13/3
 • Onsdag d. 20/3
 • Onsdag d. 27/3

 

Hvem er dine undervisere?

Charlotte Hartvig, er psykoterapeut og har lavet terapi i mere end 20 år.

37570590_10157034567374523_7912738018878816256_nCharlotte er ejer at Terapi-Huset og har over 20 års erfaring med behandling og terapi af folks problemstillinger og en imponerende række af terapeutiske uddannelser bag sig. Charlotte har lavet alt fra familiebehandling  til hypnose og til terapi i grupper. I det daglige arbejder hun mest med individuelle terapier. Med alle de forskellige problemstillinger, der kan være fra person til person. Og så laver hun en masse parterapi.
Charlotte har altid fingeren på pulsen i forhold til nyudvikling på hendes område og hun er altid selv i gang med en eller anden uddannelse som kommer hendes klienter til gode. Hun har således et kæmpe  repertoire at trække på, når hun skal hjælpe klienter med at få det bedre.
Charlotte brænder for den dynamik der er i grupper, om det er i et parforhold eller en hypnosegruppe. Hun er nytænkende og nyskabende og så elsker hun, at udfordre sig selv. Denne gruppe er et levende bevis på dette. Den er netop opstået, fordi Charlotte selv havde et ønske om at tabe sig og skabte dette forløb i samarbejde med Sanne Rimpler. Charlotte deltager selv på holdet som både deltager og underviser.

Sanne Rimpler, er psykoterapeut og underviser andre i hypnose.

36496432_10155749937677725_1027631587686088704_nSanne brænder for at guide mennesker til, at blive selvregulerende. Det vil sige, at udbrede den visdom om, at tanker og følelser styrer vores biokemi. Hun både holder foredrag samt underviser i dette. Hun har arbejdet med krop og psyke sammenhænge siden 1995 hvor hun tog sin første træner uddannelse. Her erfarede hun, at vi kan træne sindet til at kunne styre kroppen. Senere som Elite sportsudøver erfarede hun, at den mentale ”hypnose” var lige så vigtig, for at få kroppen til at gøre det ønskede, som den fysiske og tekniske form var.

Sanne er blandt meget uddannet fysioterapeut, psykoterapeut, familieterapeut samt naturterapeut. Derud over er hun uddannet NHG hypnotisør. Til daglig underviser hun på et psykoterapeutisk institut bl.a. i hypnose, kropsterapi samt naturterapi. Yderligere fungerer hun som selvstændig psykoterapeut med klientarbejde og er fast tilknyttet som terapeut på et opholdssted for unge misbrugere. Endvidere har hun i mange år arbejdet med flygtninge med PTSD psykiatriske behov.

Sådan tilmelder du dig.

Skriv til os her for tilmelding – klik her, eller send en mail til info@tphuset.dk.

Du får altså i alt både

 • Screening
 • 8 sessioner af 2 timer
 • Hypnose tilpasset specielt til dig
 • En hel gruppe der bakker dig op
 • Mulighed for kontakt til de andre i gruppen, mellem gangene. ( Mulig facebookgruppe).
 • Lydfiler med hypnoser, indtalt og tilrettelagt direkte til gruppen
 • Og så lærer vi dig selvhypnose og vi lærer dig at bruge den, så du kan holde dit vægttab.

 

Spar penge NU.

Normalpris for 1 session hypnose er kr. 850.- Du får altså hvad der svarer til for kr. 15600.-incl. screening og lydfiler for kun 4700.- ved opstartstilbuddet. Derefter er prisen kr. 5900.- for hele forløbet.

Så snart vi hører fra dig vender vi tilbage til dig. Hvis du har spørgsmål inden din endelige tilmelding svarer vi gerne på dem. Og så er du endelig tilmeldt, så snart vi har modtaget halvdelen af betalingen. HUSK AT DER ER OPSTARTSTILBUD TILBUD TIL DE FØRSTE 3 HOLD, TIL I ALT KR. 4700.- FOR HELE FORLØBET.

ALTSÅ KUN KR. 2350.- VED TILMELDINGEN.

Vi håber på, at du vil være med på rejsen. Vi vil også gerne hjælpe dig mod et varigt vægttab.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.